• Home Slider01

    INTERNATIONAAL ACTUEEL

Singapore: Pan-United onderzoekt haalbaarheid betonmixers op waterstof

Singapore Beton waterstofHet aan de beurs van Singapore genoteerde bedrijf Pan-United onderzoekt de mogelijkheid om 1000 voertuigen te laten rijden op waterstof. Daarvoor is de beton-leverancier een samenwerking aangegaan met Surbana Jurong om de haalbaarheid te onderzoeken. De overeenkomst is bedoeld om de duurzaamheidsdoelstellingen van Pan-United te ondersteunen om tegen 2030 alleen koolstofarme betonproducten aan te bieden, tegen 2040 koolstofneutrale betonproducten en tegen 2050 een koolstofneutraal stortklaar betonbedrijf te zijn. Pan-United leverde meer dan 150 koolstofarme betonproducten voor iconische gebouwen en de infrastructuur in Singapore. 

Yeo Choon Chong, de Chief Executive Officer van partner Surbana Jurong is enthousiast over het voornemen van emissievrij beton-transport. "We juichen de ambitie van Pan-United toe om zijn wagenpark koolstofarm te maken en zijn verheugd om bij te dragen aan zijn duurzaamheidsinitiatief door gebruik te maken van onze expertise op het gebied van elektrificatie en waterstof. Partnerships zijn een belangrijke manier van werken om onze collectieve inspanningen te versnellen om te bouwen aan een veilige, duurzame en veerkrachtige toekomst voor iedereen."

De Pan-United Corporation is genoteerd aan de Stock Exchange van Singapore en loopt internationaal gezien voorop op het gebied van betontechnologie.

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  innovatiegilde pakhuis Noorderhaven  |  7202 DD 49  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen