• Home Slider01

Maarn Twinning EnergyDe Nederlandse bedrijven Twinning Energy en Frames Group zijn een partnerschap aangegaan om gezamenlijk een totaaloplossing voor waterstof te bieden. Twinning Energy uit Maarn is een bekende naam in de wereld van Fleet Owner Systems (foto) waarbij bedrijven een compact waterstoftankstation op het eigen bedrijventerrein kunnen plaatsen. De waterstof wordt hierbij aangevoerd in stalen flessen. Frames uit Alphen aan den Rijn levert elektrolysers waarmee klanten zelf op lokatie waterstof kunnen produceren. Dat kan op kleine schaal met een elektrolyser van 25 kilowatt met een waterstofproductie van 12 kilo per dag tot veel grotere productiesystemen geschikt voor professionele tankstations.

Wim Peels, general manager van Twinning Energy is zeer verheugd over de samenwerking, laat hij aan Waterstof Magazine weten. “We ervaren een sterk toenemende vraag van onze klanten naar waterstofoplossingen voor lokale waterstofproductie en zelfvoorziening in de energiebehoefte. De Frames Group heeft jarenlange ervaring en kennis in de gassector en matcht dus ongelooflijk goed met de hands-on aanpak van ons bedrijf.”

Ook Jordi Zonneveld, general manager Frames Group ziet kansen in deze markt die zich de komende jaren steeds sneller zal ontwikkelen. “Met deze samenwerking geloven we van beide kanten een sterke partner te hebben gevonden. Met de praktische kennis van Twinning Energy en de engineering know-how en capaciteit van Frames Group kunnen klanten direct, snel en veilig aan de slag met emissie-loze mobiliteitsoplossingen.”

De twee partijen zijn geen onbekenden van elkaar, eind 2020 heeft Frames Group de helft van de aandelen Twinning Energy verkregen.

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  innovatiegilde pakhuis Noorderhaven  |  7202 DD 49  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl