• Home Slider01

Holthausen HoogezandHolthausen en Hyzon Motors Europe, de eerste Europese fabrikant die vrachtauto’s op waterstof seriematig produceert, zoeken nieuwe medewerkers. Het bedrijven denken dit jaar 100 nieuwe arbeidskrachten nodig te hebben, volgend jaar komen er daar nog eens 200 bij. De bedrijven hebben het bureau ASBR ingeschakeld om 300 geschikte kandidaten te vinden. De wervingscampagne is inmiddels gestart.

Hyzon Motors Europe uit de Nederlandse provincie Groningen is een van de voorlopers bij de ontwikkelingen van waterstof binnen de mobiliteit. Het bedrijf Holthausen Technologie uit Hoogezand staat aan de basis van de Europese vestiging van het wereldconcern Hyzon. Holthausen verwierf naam met de Hesla, een Tesla die voorzien werd van een brandstofcel en daarmee de actieradius aanzienlijk vergrootte. Holthausen is waterstofpionier vanaf het eerste uur. Vorige week maakte Hyzon bekend de eerste 20 vrachtauto’s op waterstof te hebben verkocht op de Nederlandse markt.

Bij Holthausen in Hoogezand is het innovatiecentrum van alles wat met waterstoftechnologie te maken heeft gevestigd, in Winschoten worden de eerste emissievrije zware trucks onder de naam Hyzon gebouwd. 

ASBR start met het zoeken van nieuwe medewerkers voor Holthausen en Hyzon qua uitvoerend personeel eerst met 6 mechanisch monteurs en 6 monteurs elektro. Als de ploegen verder zijn aangevuld dan gaat de volgende instroom dubbel zo hard met 12 en 12. Verder zitten bij de eerste vacatures AutoCAD tekenaars, Marketing Assistenten, een Coördinator Sales, Sales Representatives, een Jurist, Administratieve- en HR-medewerkers en IT-beheerders.  

De vacatures die ingevuld moeten worden staan op www.werkenbijholthausen.nl en www.werkenbijhyzon.nl.

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  innovatiegilde pakhuis Noorderhaven  |  7202 DD 49  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl