• Home Slider01

Parijs op waterstofEen opvallende groene Eiffeltoren in Parijs. Voorbijgangers die het wereldberoemde bouwwerk dinsdagavond passeerden zagen een toren die verlicht werd door waterstof. Het evenement "Paris de l'hydrogène", werkt aan een duurzame energievoorziening binnen de bebouwde omgeving en mobiliteit.

Bij de Eiffeltoren staan deze week de waterstofauto Toyota Mirai, een H2-bus van busbouwer Caetano en verschillende stroomaggregaten op basis van waterstof. Deze producten zijn allemaal al te koop en bieden directe schone energieoplossingen. De waterstofoplossingen vergroten het bewustzijn bij overheden, industrie, media en het publiek om sneller te werken aan een schoon milieu.

Het evenement ‘Le Paris de l'hydrogène’ wordt georganiseerd door Energy Observer met de steun van de stad Parijs. Tijdens dit evenement, dat nog tot zondag 30 mei wordt gehouden, presenteert Energy Observer zijn gloednieuwe tentoonstellingsdorp, gewijd aan ecologische transitie, hernieuwbare energie en waterstof. Veel energiespelers en waterstofmobiliteitsoplossingen stellen hun voertuigen en systemen tentoon om een ​​positief, optimistisch en innovatief perspectief te bieden op de steden van morgen. 

Tijdens het evenement werd de Eiffeltoren voor het eerst verlicht met gecertificeerde hernieuwbare waterstof door de emissievrije stroom-waterstofgenerator ontwikkeld door EODev.

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  innovatiegilde pakhuis Noorderhaven  |  7202 DD 49  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl