• Home Slider01

Amsterdam HydrogenHet toonaangevende evenement  World Hydrogen Summit vindt vanaf maart 2022 jaarlijks plaats in Rotterdam. Dat heeft de organisatie van het evenement bekend gemaakt. Waterstof is het centrale thema van het meerdaagse congres en de beurs. De eerstvolgende editie vindt plaats van 8 tot 10 maart 2022 in het evenementencomplex Ahoy.

De World Hydrogen Summit wordt georganiseerd door de in Londen gevestigde Sustainable Energy Council. Deze organisatie organiseert jaarlijks een vergelijkbaar meerdaags evenement in Azië, Amerika en Europa. Voor Europa is de keuze op Rotterdam gevallen vanwege de omvangrijke waterstofactiviteiten in de haven. Partners bij de organisatie van de World Hydrogen Summit zijn het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente en de provincie Zuid-Holland. De reden om voor Rotterdam te kiezen zijn de grote ambities die de haven heeft bij de grootschalige productie van groene waterstof en de wereldwijde import van waterstof voor distributie door noordwest Europa.  

World Hydrogen 2022 Summit & Exhibition is een toonaangevend wereldwijd platform dat zich toelegt op ontwikkelingen binnen de waterstofindustrie. Het is de plek voor overheden en zakenleven om elkaar te ontmoeten om te discussiëren, samen te werken en zaken te doen om de waterstofindustrie verder te ontwikkelen.

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  innovatiegilde pakhuis Noorderhaven  |  7202 DD 49  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl