• Home Slider01

Antwerpen Havenhuis waterstofDe energietransitie is in gang gezet. Waterstof als energiedrager krijgt een steeds prominentere rol in die transitie. Het aantal waterstof-elektrische voertuigen neemt toe. De infrastructuur begint zich te vormen. Initiatieven komen op gang. Waterstof biedt kánsen. Die komen helder in beeld tijdens de Hydrogen Opportunities Tour Belgium 2022 op 28 juni in het Havenhuis Antwerpen.

 Het is duidelijk dat waterstof gaat staat bijdragen aan een schone, duurzame energievoorziening. Wat is het belang van waterstof als energiedrager voor de maatschappij? Welke ontwikkelingen kunnen we onderscheiden en wat zijn de uitdagingen? En vooral: welke interessante mogelijkheden biedt waterstof nú aan ondernemers die -nu en in de toekomst- op zoek zijn naar een verdienmodel in waterstof?

 Op 28 juni is het karakteristieke Havenhuis Antwerpen het fraaie décor voor de Hydrogen Opportunities Tour Belgium 2022. Het evenement biedt gerenommeerde sprekers, praktische workshops en een schat aan informatie. Wil je meer weten over de rol van waterstof in de energietransitie? Dan mag je de Hydrogen Opportunities Tour niet missen. Via de site h2rijders.nl kunnen geïnteresseerde ondernemers en organisaties zich vanaf nu inschrijven om aan het evenement deel te nemen. Het aantal plaatsen voor de Tour is beperkt.

 De Hydrogen Opportunities Tour Belgium 2022 wordt georganiseerd door energietransitie-aanjagers Fast Concepts (NL, oprichter van het platform voor waterstof-mobiliteit h2rijders.nl) en Atrimonium (Be). Naamgevende partner van de Tour is het beleggingsfonds Isatis Investment Hydrogen Opportunities. 

Inschrijven voor de Hydrogen Opportunities Tour Belgium 2022 kan via deze link

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  innovatiegilde pakhuis Noorderhaven  |  7202 DD 49  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen