• Home Slider01

Nexo BollenveldenWaterstofrijders uit binnen- en buitenland zijn op 28 augustus welkom bij de eerste De Waterstofdealer FCEV Tour. Vanuit Zoetermeer maken de deelnemers deze middag kennis met de mooiste plekjes in de provincie Zuid-Holland en kan gezamenlijke waterstofervaring worden uitgewisseld. Er zijn meerdere routes uitgezet, de deelnemers mogen zelf een keuze maken. De Waterstofdealer en de toertocht zijn een initiatief van de Van der Linden Groep en heeft als doel de waterstofrijders een gezellige dag te bezorgen. De deelname is gratis.

Het programma op zondag 28 augustus begint om 11 uur met de inloop. Om half twaalf volgt de briefing en een fotoshoot en om 12 uur wordt gestart. Rond 15 uur worden de deelnemers terug verwacht en volgt er een receptie en prijsuitreiking. Om 17 uur is het einde. Er wordt gestart bij De Waterstofdealer aan de Edelgasstraat 5D in Zoetermeer.

De organiserende partij de Van der Linden Groep is een van de overtuigde pioniers in Nederland op het gebied van waterstof. Dit voorjaar werd hiervoor een speciale website opgericht. Steven Tent, Fleet Manager van de Van der Linden Groep, is hier nauw bij betrokken. “Wij zijn dewaterstofdealer.nl gestart omdat wij ons als de Van der Linden Groep zien als dé waterstofdealer van Nederland. We zijn Hyundai-dealer en een van onze modellen is de Hyundai Nexo, een model dat rijdt op waterstof. DeWaterstofdealer.nl is aan de ene kant een commercieel kanaal om het model onder de aandacht te brengen, maar ook een platform waar informatie, tips en gebruiksmogelijkheden van een waterstofauto wordt uitgelicht. Aan het begin heb je altijd een periode waar onbekend nog onbemind is. Er komt steeds meer vraag naar verduurzaming vanuit de markt, ook op het gebied van mobiliteit. Dan komt waterstof natuurlijk steeds meer om de hoek kijken, en dan gaan steeds meer mensen op waterstof rijden. En hoe meer gebruikers, hoe meer kennis.

En er zijn mensen die zo’n auto rijden omdat ze een groene en duurzame uitstraling willen hebben. Groener en duurzamer dan waterstof is er op het moment niet. Je hebt in principe je eigen energiecentrale bij je, waar water in gaat en waar water uit gaat. Wat wil je nog meer?”

Bent u waterstofrijder en wilt u met een of meerdere personen meedoen aan dit gratis event? Meldt u dan zo snel mogelijk aan via deze link

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  innovatiegilde pakhuis Noorderhaven  |  7202 DD 49  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen