• Home Slider01

Stuttgart fcell 22S Onlinebanner Ticket EN 1345x756De 22e editie van de f-cell 2022 vindt plaats op 4 en 5 oktober in Stuttgart. Het jaarlijkse evenement bestaat uit een internationale vakbeurs, een conferentie van topklasse, interactieve workshops en het feestelijke avondevenement met f-cell Award-uitreiking.

De vakbeurs

De beursvloer op de f-cell staat bekend om zijn netwerksfeer en verscheidenheid aan exposanten (een actueel overzicht is hier te vinden). Het is bij uitstek de plek om nieuwe internationale zakelijke contacten op te bouwen en leiders uit zowel de waterstof- als de brandstofcelgemeenschap te ontmoeten.

De conferentie

De Engelstalige f-cell conferentie biedt een actueel overzicht van de groeiende internationale markten, mogelijkheden en technologieën. Deelnemers kunnen hun kennis van de nieuwste producten en diensten verdiepen in interactieve workshops, discussiëren met onderzoekers en branche-experts van over de hele wereld en nieuwe impulsen opdoen.

f-cell Award 2022

Waterstof- en brandstofcellen spelen een belangrijke rol bij het bereiken van de klimaatdoelstellingen. Om uitmuntende ontwikkelingen op een van de meest toekomstgerichte technologiegebieden te eren en verdere innovaties te stimuleren, wordt op 4 oktober de award voor innovatieve waterstof- en brandstofceltechnologie uitgereikt in drie categorieën: research & development, products & markets en start-ups.

De f-cell Hydrogen & Fuel Cell Conference and Trade Fair Series biedt internationale evenementen in zowel Duitsland als Canada en China met als doel het samenbrengen van stakeholders uit de waterstof-en brandstofcelindustrie. In 2021 heeft het f-cell team zijn expertise gefuseerd met Messe Stuttgart - de grootste beursorganisator in het zuidwesten van Duitsland. Met meer dan 1.000 deelnemers uit 30 landen in 2021 zet de vakbeurs zichzelf neer als vooraanstaand platform voor de waterstof- en brandstofcelindustrie. Onder de aanwezigen bevinden zich beleidsmakers van de overheid, gevestigde OEM's, innovatieve start-ups, onderzoekers, academici en de pers.

Voor meer informatie over de vakbeurs, het conferentieprogramma en de ticketshop: https://www.messe-stuttgart.de/f-cell/en

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  innovatiegilde pakhuis Noorderhaven  |  7202 DD 49  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen