• Home Slider01

Assen resato waterstoffResato, een van de grootste fabrikanten van waterstoftankstations in Europa, zoekt dringend nieuwe medewerkers. Het Nederlandse bedrijf gevestigd in de Drentse hoofdstad Assen is uiterst succesvol met de verkoop van waterstoftankstations die zeer betrouwbaar grote volumes waterstof kunnen leveren. De tankstations staan inmiddels in Frankrijk, Duitsland, Nederland en in Scandinavië. De komende jaren komen er nog tientallen nieuwe H2-stations bij.

“Wegens enorme groei zijn we op korte termijn opzoek naar nieuwe collega’s”, zegt Rob Castien, CEO van Resato Hydrogen Technology tegen Waterstof Magazine. “We zijn enorm trots op ons bedrijf en laten belangstellenden graag zien in welke innovatieve omgeving ze komen te werken. Daarom zetten we op 14 maart de deuren letterlijk en figuurlijk de deuren open onder de naam ‘Open Sollicitatie Avond’. Dit evenement biedt een unieke kans voor geïnteresseerden om een kijkje te nemen binnen de muren van Resato en kennis te maken met gepassioneerde medewerkers.”

Resato Hydrogen Technology staat bekend om haar expertise in de ontwikkeling van geavanceerde oplossingen voor de waterstofindustrie. Als wereldwijde leider in hogedruktechnologieën en waterstofsystemen, speelt het Drentse bedrijf een cruciale rol in de transitie naar een schone, duurzame energietoekomst.Resato High Pressure Technology is toonaangevend in hogedruk technologie. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft het bedrijf kennis en ervaring om wereldwijd betrouwbare en veilige oplossingen te bieden. Met een groenere toekomst in het vizier maken ze ook testsystemen voor waterstoftanks die worden gebruikt in waterstof-voertuigen.

Evenement details: donderdag 14 maart van 16:30 - 19:30 uur bij de hoofdvestiging van Resato aan de Duitslandlaan 1 in Assen. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie en opgave via deze link

 

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  KvK-nummer 08160445  |  7231 DB  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen