• Home Slider01

Houston Hyzon CERA waterstofFabrikant van zware waterstofvoertuigen Hyzon showt haar nieuwste zware vrachtauto tijdens de CERA-week in de Amerikaanse stad Houston. Deze week komen overheden en ondernemers samen om oplossingen te zoeken voor de Amerikaanse energietransitie. Hoewel de noodzaak richting emissievrij groot is door de klimaatverandering, neemt het draagvlak af nu de klimaatdoelstellingen concurreren met de economische groei en welvaart. De Amerikanen doen niet graag een stapje terug.

Hyzon laat in Houston zien dat het zware transport emissievrij kan worden uitgevoerd met zware vrachtwagens op waterstof. Een woordvoerder meldt: “te midden van discussies over de toekomst van energie, vormt deze truck het levende bewijs van praktische en krachtige oplossingen die al bestaan. De bezoekers van de CERA-week zijn onder de indruk hoe Hyzon met de stille truck de overstap naar schone energie mogelijk maakt, zonder concessies hoeven doen aan prestaties.”

Voor wie er vertrouwen in heeft dat Hyzon een bijdrage gaat leveren aan de energietransitie kan het beste aandelen kopen. Deze zijn voor een scherpe prijs te koop en hebben een beurswaarde van ruim onder 1 euro.

Lees ook: lhyfe-ontvangt-subsidie-voor-een-100-mw-elektrolyser-bij-le-havre

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  KvK-nummer 08160445  |  7231 DB  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen