• Home Slider01

Waterstofkaart MissieH2 maart 24 waterstofMissie H2 en TeamNL hebben het gezamenlijk doel om rond 2030 een volledig functionerende waterstofmarkt te realiseren. Een van de belangrijkste pijlers van is daarbij de Nationale Waterstofkaart. Hier kunnen bedrijfsleven, overheden en andere geïnteresseerden een actueel overzicht vinden van waterstofprojecten in heel Nederland. In een nieuwe video legt Paul Bombeld, hoofdredacteur van Waterstof Magazine, de kaart uit.

In de kaart kan geselecteerd worden op projecten in de ontwikkel- of realisatiefase, op waterstofproductie of waterstoftransport en vele andere mogelijkheden. Door in te zoomen op een willekeurige regio komen daar alle bekende H2-projecten naar boven, inclusief omschrijvingen, een link naar de website en een mailadres om in contact te komen met de projectleider. Missie H2 is ervan overtuigd dat de energietransitie sneller verloopt als de ketenpartners elkaar kennen.

Iedereen kan projecten indienen bij de beheerder. Een publicatie op de waterstofkaart is gratis. Wel wordt gevraagd de gegevens regelmatig te actualiseren.  

Binnen MissieH2 werken de Gasunie, Groningen Seaport, Remeha, Vopak, Shell, Eneco en Toyota samen aan de ontwikkeling en bekendheid van de Nederlandse waterstofmarkt.

Kijk naar de uitlegvideo via deze link

 Lees ook: bouw-begint-van-europa-s-grootste-waterstoftankstation-in-duesseldorf

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  KvK-nummer 08160445  |  7231 DB  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen