• Home Slider01

Zutphen Lezing KoelhuisDe redactie van Waterstof Magazine volgt dagelijks de ontwikkelingen op het gebied van waterstof. Niet alleen in Nederland of Europa, maar ook in Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië. Iedere dag berichten onze journalisten over de nieuwste ontwikkelingen via social media en de website. Voor tienduizenden volgers wereldwijd is het Nederlandse Waterstof Magazine het belangrijkste nieuwsmedium op het gebied van waterstof.

De redactie van Waterstof Magazine geeft lezingen over de internationale waterstofeconomie. In het eerste deel wordt de belangrijke rol van waterstof in de energietransitie besproken. In deel twee komen wereldwijde toepassingen van waterstof aan bod binnen de bebouwde omgeving en de mobiliteit. Aansluitend is er alle ruimte voor vragen.

Waterstof Magazine neemt u mee op een inspirerende route die leidt naar een CO2-vrije toekomst. De lezingen zijn makkelijk te volgen voor toehoorders die nog relatief weinig kennis hebben over waterstof, maar zijn tegelijk zeer inspirerend voor professionals in de branche. Doelgroep: geïnteresseerden en professionals binnen het bedrijfsleven, brancheverenigingen, ondernemersorganisaties, gemeenten, provincies en andere overheidsinstellingen die zich bezighouden met duurzaamheid, de energietransitie en een CO2-vrije toekomst.

Meer informatie over boekingen in heel Nederland en België via www.waterstofmagazine.nl/lezingen

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  innovatiegilde pakhuis Noorderhaven  |  7202 DD 49  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl