• Home Slider01

Tokyo Fuel Cell expoVijf Nederlandse overkoepelende instanties komen met een eigen Nederlands paviljoen op de 16de Hydrogen & Fuel Cell Expo 2020 in Tokyo. De FME, New Energy Coalition, RVO, de Ambassade in Tokio en Hastex International zorgen dat Nederlandse bedrijven zich gezamenlijk kunnen presenteren op de beurs die van 26 tot 28 februari wordt gehouden. De expo is een van de belangrijkste en grootste vakbeurzen op het gebied van waterstof. Meer dan 70.000 internationale professionals verspreid over de hele waterstof-waardeketen vinden elkaar en doen zaken op het gebied van regelgeving & veiligheid, productie, transport, opslag en gebruik van waterstof in mobiliteit, gebouwde omgeving, industrie en energiesector.

Het Nederlandse Paviljoen zal expertise van Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen onder de aandacht brengen, door middel van het organiseren van presentaties, seminars en netwerkmomenten. Daarnaast krijgen de deelnemers de mogelijkheid om mee te doen met een eendaags side program in Tokyo op 25 februari, inclusief een netwerkreceptie op de ambassade.

Als 's werelds grootste tentoonstelling gespecialiseerd in waterstof- en brandstofcellen, mag de beurs in Tokyo al sinds de lancering op vele bezoekers van over de hele wereld rekenen. De nieuwste waterstof- en brandstofceltechnologieën en -producten van over de hele wereld zijn er te bewonderen. Daarnaast is er volop ruimte voor actieve zakelijke bijeenkomsten en technisch overleg. De beurs richt zich op bedrijven die zich bezighouden met brandstofcellen, opslagsystemen, testapparatuur, elektrolysers, meetsystemen en nieuwe technologieën op het gebied van waterstof. De beurs is onderdeel van een cluster van Expo’s op gebied van duurzame energie (H2/FC, wind, PV, biomassa, batterijen enz.). Op de foto: De opengeknipte waterstofauto Toyota Mirai mag op de Hydrogen & Fuel Cell Expo altijd op veel belangstelling rekenen.

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  innovatiegilde pakhuis Noorderhaven  |  7202 DD 49  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl