• Home Slider01

Sun hydrogenDe internationale waterstof-industrie heeft een nieuw sociaal netwerkplatform. De website www.SunsHydrogen.com gaat als platform functioneren waarop producenten kunnen communiceren en nieuwe innovaties, projecten en producten op het gebied van elektrolysers, brandstofcellen en waterstofvoertuigen kunnen ontwikkelen, mogelijk met supercondensatoren, waterstofgasnetten en power to x-technologieën. Het platform staat open voor bedrijven, wetenschappers, enthousiastelingen, media, politici en ondernemers op het gebied van waterstof.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om nieuws te posten, projecten zowel privé als publiek te uploaden, privé-projecten te maken, initiatieven te lanceren, knowhowvragen te stellen en knowhowvragen te beantwoorden. Ze kunnen hun contactgegevens verstrekken of alleen via het platform worden gecontacteerd. 

Het platform is gecreëerd en gelanceerd om nieuwe innovaties in de industrie te stimuleren, ondersteuning te krijgen voor nieuwe waterstofinitiatieven en voor ondernemers, politici en enthousiastelingen om in contact te komen met wetenschappers en andere bedrijven. Het platform wil de acceptatie van waterstof bij het grote publiek positief beïnvloeden door haar standpunten cijfermatig te onderbouwen en daardoor misverstanden te voorkomen.

Initiatiefnemer Hendrik Hazeleger is ervan overtuigd dat door kennisdeling en opschaling de prijs van waterstof sterk kan dalen en de nieuwe internationale waterstof-economie zich sneller kan ontwikkelen.

Belangstellenden kunnen zich tot 1 maart gratis registreren bij het nieuwe kennisplatform www.sunshydrogen.com  www.sunshydrogen.com
Inloggen kan via deze link met de inlogcode 12345

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  innovatiegilde pakhuis Noorderhaven  |  7202 DD 49  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl