• Home Slider01

Arnhem H2 driveOndernemers in de regio Arnhem die overwegen een auto op waterstof aan te schaffen zijn morgen, woensdag 22 juli 2020, welkom in Arnhem. Het bedrijf Ebby Road, gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands Toyota Mirai’s, is met vijf voertuigen in vijf verschillende kleuren aanwezig. De handelsdag is gericht op ondernemers die binnen een staal van 30 km rond Arnhem zijn gevestigd en is onderdeel van de actie h2-drive.nl.

“Rijden op waterstof doe je niet primair om vanwege de financiële voordelen. Rijden op waterstof doe je omdat je met jouw bedrijf of organisatie wilt laten zien dat je een bijdrage levert door met een emissieloos voertuig te rijden. Tegelijkertijd hou je de voordelen van grote actieradius en snel tanken,” zegt waterstofpionier Arjan de Putter. “In plaats van eindeloos te vertellen hoe de ideale wereld eruit moet zien, is het de bedoeling dat er op de H2andelsdag zaken worden gedaan. Tot 24 juli kan er een aanvraag worden ingediend voor een subsidie tot €3.000 korting op waterstof plus een ondersteuningspakket.” Ebby Road geef 2000 euro cash back bij de aanschaf van een auto op waterstof.

Lokatie: Westervoortsedijk 71, Arnhem (bij Pitpoint Waterstoftankstation)

Datum en tijd: woensdag 22 juli 2020 10:00-20:00 (ook ’s avonds welkom)

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  innovatiegilde pakhuis Noorderhaven  |  7202 DD 49  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl