• Home Slider01

    INTERNATIONAAL ACTUEEL

Australië: Boundless verkoopt waterstof-water voor sporters, ouders en kinderen

Boundless hydrogen waterIn Australië adverteert het bedrijf Boundless met gezond waterstof-water. Het product is in drie varianten te koop bij webwinkels en de retailketens WH Smith, Everyday Market en HealtyLife. Een blikje Australisch hydrogen-water kost € 1,54. Liefhebbers kunnen ook een traytje met 24 blikjes kopen voor omgerekend € 36,89.

Op de redactie van Waterstof Magazine vinden we het maar een bijzonder product. Mede omdat water bestaat uit een reactie van zuurstof- en waterstofmoleculen. Maar het bedrijf in Australië ziet alleen maar voordelen en communiceert met wervende teksten. ‘Ontdek de kracht van waterstof voor gezondheid en welzijn. Ervaar de transformerende voordelen van waterstof in uw dagelijkse routine. Van hydratatie tot huidverzorging, wij brengen u het best bewaarde geheim van de natuur. Wij geloven in de transformerende kracht van waterstof. Onze reis begon met een simpele vraag: hoe kunnen we dit natuurlijke element benutten om onze gezondheid en ons welzijn te verbeteren? Van hydratatie tot huidverzorging: onze missie is om u de tools te geven om een ​​gezonder en vitaler leven te leiden.’

Het bijzondere waterstofwater is te koop in drie varianten. Boundless Sport Hydrogen Water is wetenschappelijk ontwikkeld om atleten te helpen topprestaties te leveren. Met een perfecte waterstofverhouding van 1,0 PPM verbetert het de prestaties, het herstel en houdt het je gehydrateerd.

Boundless Detox is ontwikkeld met zakelijke professionals, drukke ouders en hoog presterende studenten in gedachten. Met 1,2 PPM bevat Boundless Detox een iets hogere concentratie waterstof dan Boundless Sport.

Boundless Kids helpt ​​kinderen gehydrateerd en gezond te blijven en het maximale uit het leven te halen. Zonder conserveringsmiddelen, zoetstoffen of toegevoegde vieze dingen helpt Boundless Kids speelse kinderen om het maximale uit elke dag te halen.

Iedereen kan kennismaken met het Australische hydrogen-water. Bestellen kan via de website van Be-Boundless, verzendkosten vanuit Melbourne komen er nog wel bij.

nederland-wereldrecord-bouw-van-nieuw-werkschip-op-waterstof-duurt-slechts-een-half-jaar

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  KvK-nummer 08160445  |  7231 DB  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen