• Home Slider01

Onze redactie

Met een team van betaalde krachten en freelancers werkt Waterstof Magazine samen met waterstof-coöperatie GldH2 en het bedrijfsleven aan een serie zeer uiteenlopende waterstofprojecten in het oosten van Nederland.


Paul Bombeld | Hoofdredacteur 

Paul Bombeld heeft zeer veel ervaring binnen de nieuwe waterstofeconomie. Hij werkt als hoofdredacteur voor Waterstof Magazine. Daarnaast realiseerde hij het grootste openbare waterstoftankstation van Europa, ontwikkelde een van de eerste waterstoffabrieken in Nederland en realiseert het eerste Nederlandse distributienetwerk over de weg voor groene waterstof. Daarmee worden bouwplaatsen, evenemententerreinen en bedrijfsprocessen geheel emissievrij.

Paul uitgesnedenPaul Bombeld werd al zo’n veertig jaar geleden gegrepen door het fenomeen waterstof. Mede door een ‘magisch ’verhaal in een technisch tijdschrift over auto’s die kunnen rijden op water. Prioriteit had deze ontdekking nog niet. Traditionele brandstoffen waren nog in grote mate voor een gering bedrag beschikbaar en van het CO2-probleem had nog niemand gehoord. Maar de tijden zijn veranderd. Overal op de wereld wordt naar CO2-vrije energie-oplossingen gezocht. Groene waterstof heeft daarvoor de beste papieren.
Paul Bombeld volgt de ontwikkelingen op de voet en niet alleen in Nederland. Over waterstofinitiatieven in Japan, Californië en talrijke andere gebieden is hij uitstekend geïnformeerd. ‘Overal over de wereld zijn de creatieve pioniers volop aan het werk. We staan aan een uitdagend begin van een prachtige waterstof-economie. En we leven in een geweldig uitdagende tijd, want schoner dan groene waterstof wordt het niet’.

Paul Bombeld houdt zich als ondernemer al tientallen jaren bezig met nieuwe ontwikkelingen. Hij publiceert in vakbladen, kranten en websites, duidt actuele ontwikkelingen en geeft lezingen over de nieuwe waterstof-economie.

 Wiebe Boer | Technisch adviseur

Wiebe Boer heeft jarenlang gewerkt voor gasbedrijven en netwerkbedrijven als Ziggo en UPC. Wiebe adviseert de redactie gevraagd en ongevraagd en is gespecialiseerd in ondergrondse transportoplossingen en energievermogen.

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  KvK-nummer 08160445  |  7231 DB  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen