• Home Slider01

BOEIENDE LEZINGEN OVER DE INTERNATIONALE WATERSTOF-ECONOMIE

Volle zalenAPaul Bombeld, hoofdredacteur van Waterstof Magazine geeft door het hele land  en in Paul uitgesnedenVlaanderen jaarlijks vele tientallen lezingen over de internationale waterstofeconomie. Wat is waterstof, welke rol speelt het binnen de energietransitie, welke kansen liggen er voor het bedrijfsleven, hoe staat het met de mobiliteit op waterstof en wat gebeurt er elders in de wereld?
De lezingen over zeer actuele ontwikkelingen binnen de internationale waterstof economie brengen u van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk en van Californië via Australië naar Japan.
Een boeiende presentatie voor overheden, brancheorganisaties, bedrijven, kenniseconomieën en iedereen die zich bezighoudt met duurzaamheid, de energietransitie en nul procent CO2.Marco Bijkerk22Marco Bijkerk, werktuigbouwkundige met specialisatie in energietechniek
 werkt sinds 22 jaar in de energie- en verwarmingsindustrie en is vakmatig bezig met langetermijnstrategie waarbij techniek, innovatie, de consument, politiek, geopolitiek en bedrijfseconomie met elkaar moeten worden verbonden om succesvol nieuwe technieken naar de markt te brengen.

Marco werkt als freelance business developer voor start-ups in de energietransitie vanuit zijn eigen bureau Bynex. Hij geeft presentaties en workshops over de zin en onzin van de energietransitie en de rol van waterstof daarin. Hij is tevens auteur van het boek “Help, de energietransitie”, een andere kijk op betaalbare CO2 reductie.

                                                                                                                                                     
 Logo waterstof Magazine 916
Wilt uzelf een lezing organiseren? Neem contact met ons op.       
                                                     
Prijs 895 euro excl. BTW. Reiskosten 29 cent p/km.
Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volle zalen

Collage lezingen zonder tekst
Lezingen A


Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  innovatiegilde pakhuis Noorderhaven  |  7202 DD 49  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen