• Home Slider01

    INTERNATIONAAL ACTUEEL

België: Hydrogen Council over het ontwikkelen van de nieuwe waterstof economie

Brussel Doks DromeHet Belgisch/Nederlandse WaterstofNet en Cluster Tweed nodigen u uit voor de tweede conferentie van de Belgian Hydrogen Council met de titel ‘Building the EU hydrogen value chain, with Belgium at its heart’. Het evenement wordt gehouden op 24 oktober in de Dockx Dome, Brussel. Verschillende nationale en internationale sprekers komen aan het woord en de hele waardeketen wordt geanalyseerd.

De dag begint om 9 uur met koffie en thee. Sprekers die in de ochtend aan het woord komen zijn onder andere Stephen Windels van ViryaH2 over de productie van hernieuwbare waterstof in België. Jean-Baptiste De Cuyper over de waterstofimport vanuit Oman en Paul Maclean over de productie en import van waterstof uit Canada. Jorgo Chatzimarkakis van Hydrogen Europe geeft vlak voor de middagpauze een update over de Europese stand van zaken.

Na de lunch komen onderwerpen aan bod als de nationale waterstofpijpleiding van Fluxys door België, de import en opslag van waterstof in de Antwerpse haven en de financiering van grote en kostbare waterstof projecten.

Deelname voor leden van de Waterstof Industrie Cluster en Cluster Tweed is gratis. Andere belangstellenden betalen 250 euro (excl. BTW)

Locatie: Dockx Dome Event hall, Lambermontlaan 1, 1000 Brussel – België

Meer informatie en het hele programma vindt u via deze link. Opgeven kan nog tot en met maandag 21 oktober 2024.

Lees ook: nederland-circul8-energy-en-essent-ontwikkelen-electrolyser-van-20-mw-in-flevoland

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  KvK-nummer 08160445  |  7231 DB  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen