• Home Slider01

    INTERNATIONAAL ACTUEEL

Nederland: mobiliteit van de toekomst tijdens Green Planet Open Huis Dagen in Pesse

Pesse Open huis waterstofTankstation Green Planet bij het Drentse Pesse organiseert begin oktober de Open Huis Dagen. Bij Green Planet kunnen weggebruikers slimmer, schoner en groener tanken. Het tankstation loopt al jaren voorop als het gaat om duurzaam en bewust rijden. Zo verkoopt het tankstation waterstof voor personenauto’s en zware voertuigen, kan er snel elektrisch worden geladen en zijn verschillende transitiebrandstoffen te koop.

De afgelopen jaren kon Green Planet mede dankzij de DKTI-regeling van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) aan de slag met verschillende duurzame innovatieve projecten. Tijdens de trajecten is veel kennis en ervaring opgedaan. Nu een groot deel van de projecten is afgerond, wil Green Planet deze opgedane kennis en ervaring delen met belangstellenden tijdens de Green Planet Open Huis Dagen.

Op dinsdag 1 en woensdag 2 oktober 2024 zijn geïnteresseerden tussen 13.30 uur en 21.00 uur van harte welkom. De hele dag is er van alles te doen en te bekijken. Zo zijn er waterstoftrucks te vinden van MAN, Hyundai en Zepp Solutions en verschillende batterij-elektrische trucks. Serieuze belangstellenden mogen ook zelf met een waterstofvoertuig rijden.

Tijdens de Green Planet Open Huis Dagen presenteert eigenaar Edward Doorten tevens verschillende innovatieve waterstofplannen voor de toekomst. Welke dat zijn blijft nog even geheim.

Locatie: Green Planet,  snelweg A28 Hoogeveen – Assen, direct aan de afslag Pesse.

Lees ook: zuid-korea-overheid-wil-dat-kwart-van-alle-grootstedelijke-bussen-gaat-rijden-op-h2

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  KvK-nummer 08160445  |  7231 DB  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen