• Home Slider01

    INTERNATIONAAL ACTUEEL

Wereld: waterstof wordt steeds belangrijker voor componentenleverancier Parker Hannifin

Parker1 2024Dat de waterstofeconomie zich snel ontwikkelt merken leveranciers van componenten als eersten. Parker Hannifin, wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving ziet de belangstelling voor waterstof-toepassingen dan ook fors stijgen. Het bedrijf heeft daarom een white paper uitgegeven waarin geïnteresseerden kunnen lezen wat de belangrijkste aspecten zijn waarmee rekening gehouden moet worden bij het gebruik van waterstof als brandstofbron. Het bedrijf heeft waterstofexperts in dienst die klanten begeleiden bij de uitdagingen van de integratie van brandstofsystemen, veiligheidsmaatregelen en regelgeving. Parker maakt gebruik van zijn uitgebreide ervaring met olie- en gas- en waterstofprojecten om verbindingstechnologie-producten en expertise te leveren, waaronder kleppen, flenzen, slangen, filtratie en compressieproducten.

Waterstof neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen de energietransitie. We zitten volop in de stroomversnelling van realisaties. De vraag naar waterstof-gerelateerde producten wordt snel groter. Zijn de toeleveringsbedrijven daar klaar voor? Parker Hannifin in ieder geval wel.

 Waterstof wordt een steeds aantrekkelijkere optie voor veel bedrijven die hun uitstoot willen verminderen. Parker Hannifin, wereldwijd marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën voor industriële en mobiele markten (en al actief op de waterstofmarkt tijdens de landing van de Apollo 11 op de maan), heeft een brede range aan waterstofproducten ontwikkeld.  ondersteund door productie-, opslag-, distributie-, gebruiks- en brandstofceloplossingen.

 Ontdek op de website hoe Parker u kan helpen om een betere toekomst mogelijk te maken. Welkom bij Parker Hannifin.

Lees ook: noorwegen-norwegian-hydrogen-opent-hellesylt-hydrogen-hub-aan-geirangerfjord 

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  KvK-nummer 08160445  |  7231 DB  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen