• Home Slider01

Groningen inspirience waterstofDe inmiddels in heel Nederland bekende Waterstof Inspirience van Missie H2 is vanaf vandaag te beleven in de stad Groningen. Na een rondreis langs steden als Rotterdam, Parijs en Delfzijl is de ‘waterstof-beleving’ de hele week te bezoeken op de Grote Markt voor de Martinitoren. De jeugd en volwassenen kunnen uitleg krijgen over wat waterstof is en waarvoor het de komende decennia gaat worden toegepast. Tienduizenden belangstellenden hebben het event inmiddels bezocht.  

De Inspirience is een interactieve ervaring die opgebouwd is in twee grote tenten in het centrum van Groningen. Hierin leren bezoekers op een leuke en uitdagende manier over de toekomst van waterstof in Nederland. De eerste tent is gereserveerd voor de 'Mindsetshow'. Dit is een spectaculaire film van een paar minuten over de uitdagingen en waterstofkansen die voor ons liggen. Daarna kunnen bezoekers in de tweede tent de ‘expo’ verkennen. Deze heeft verschillende modules waar men meer leert over waterstof in relatie tot de energietransitie, met thema's als transport, productie en toepassingen. 

Iedereen die wil weten hoe de wereld van waterstof en nu en in de toekomst uitziet is nog tot en met zaterdag 5 oktober van harte welkom. De Inspirience op de Grote Markt is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Groningen en RWE.

Lees ook: boundless-verkoopt-waterstof-water-voor-sporters-ouders-en-kinderen

Het actuele waterstofnieuws gratis in uw mailbox? Schrijf u in voor de  wekelijkse nieuwsbrief.

logo2

Amsterdam  |  The Netherlands  |  KvK-nummer 08160445  |  7231 DB  |  Zutphen  |  redactie@waterstofmagazine.nl

Website door Buro Zutphen